Nieuws 2019

Todos Juntos

Nieuws:

Wil je meer verhalen van Dicha, Jack en Pepa lezen? Ga dan naar ons Blog of onze Facebookpagina!

2019

April:

© Todos Juntos - Pepa BOB & BIG-4
© Todos Juntos - Yatta, Yolo & Pepa

7 april:


Vandaag heeft Pepa (Music del Rabadán) mee gedaan met de Hanzeshow in Zwolle, keurmeester voor het ras was dhr. Kalvo Kriisk (Estland)

Pepa behaalde een hele mooie 1 Uitmuntend, CAC , maar werd ook BOB-junior en Beste van het Ras (BOB)!  

In de erering werd ze door keurmeester dhr. H. Boelaars (NL) bij rasgroep groep 8 geselecteerd bij de beste zes honden en werd Best in Group-4!!! 


Pepa was daarnaast door het dolle heen om haar beste vriendjes Yatta & Yolo weer te zien :-)! We zijn onvoorstelbaar trots op onze lieve Pepa! 

Maart:

30 maart:

Vandaag zijn we met Pepa op bezoek geweest bij Buddy (Todos Juntos Bakewells Dream On) en zijn lieve baasjes. We hebben een heerlijke dag gehad en zijn met de boot mee geweest! Wij (en Pepa) vonden het geweldig!

17 maart:

Vandaag hebben we heerlijk gewandeld in de Loonse en Drunense duinen met Jack, Pepa en hun vriendjes Yolo & Bliss! We hadden erg geluk met het mooie weer!

© Kynoweb

2 maart:


Vandaag heeft Pepa (Music del Rabadán) mee gedaan met de Benelux Winner Show op de Martini Dog Show in Groningen. Er waren 12 Spaanse waterhonden ingeschreven voor mevrouw Kitty Sjong. Pepa behaalde een mooie Uitmuntend en een derde plaats in de jeugdklasse. Ze deed super goed haar best en vond het erg leuk om weer op de show te zijn :-)! Ze is nog even met haar beste vriendjes Yolo (Casa Hoya's Addicted to You) en Yatta (Rozebottel's Zenyatta) in de Kynoweb stand geweest voor een leuke foto!
Februari:

17 februari:


Gefeliciteerd lieve Pepa met je eerste verjaardag!

Pepa en Jack zijn mee geweest naar de dierentuin op de

verjaardag van Pepa!3 februari:


Vandaag zijn Jack en Pepa mee geweest naar een wandeling met 17 Spaanse waterhonden. De honden hebben zich heerlijk uitgeleefd in de Loonse & Drunense duinen, het was zeker voor herhaling vatbaar!

© All Dogs Fotografie

2 februari:


Gefeliciteerd lieve Dicha met je 6de verjaardag!Januari:

7 januari:


Vandaag zijn Jack & Pepa mee geweest naar het strand. Onze Spaanse waterhonden vinden het geweldig aan het strand :-). Het was lekker rustig op het strand en de honden hebben zich goed vermaakt met hun Portugese vrienden Cowboy, Bliss & Ludacris en Chinese Naakhond Classic! Bedankt voor de gezellig middag Ilona.6 januari:


Vandaag hebben we een heerlijke wandeling gehad met Jack & Pepa en hun vrienden Basko (de Spaanse waterhond) en Izzy (de Riesenschnauzer Peper & Zout) en hun baasje Alma!© kennel Todos Juntos