Over ons
Todos Juntos Northedge Union Jack

Over ons

Ik ben Petra van Dam en ik ben geboren op 1 november 1992. Ik ben woonachtig in Boxtel en heb Diergeneeskunde gestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren en al snel werd ons gezin verrijkt met een hondje, te weten een Dwerg Pinscher.


In 2005 kwam ik voor het eerst oog in oog met een Perro de Agua Español en het was liefde op het eerste gezicht. Gedurende de jaren is mijn liefde voor het ras alleen maar groter geworden en in 2009 heb ik mijn eerste Spaanse waterhond in huis verwelkomt "Goya" - Todos Juntos Flori Cruz.


Goya was mijn nestkeuze uit het nestje van Indy (Gonnagitcha's Indy Santa Balera x M. Ch. Chiquitin de la Galea). Als pup was ze rustig en zo is ze ook uitgegroeid, rustig maar vol energie.

Ik vond het leuk om dingen te ondernemen met Goya, om te gaan wandelen of actief bezig te zijn. Daarnaast ging ik graag naar de show met Goya!


In 2013 is "Dicha" - Valentisimo's Petri bij ons komen wonen. Ze komt uit Engeland. "Jack" - Todos Juntos Northedge Union Jack, is een puppy uit ons eerste nestje. "Pepa" Music del Rabadán is in 2018 bij ons komen wonen en komt uit Spanje. Onze jongste aanwinst komt uit Finland, haar naam is "Taimi" Weewaddle Luv The Way U Look.


Op dit moment heb ik een nestje gefokt, de eerdere 'Todos Juntos' nestjes zijn gefokt door Marij, van wie ik de kennelnaam heb overgenomen.

Goya & Dicha
Samen met Goya, Dicha & Jack

Waarom een Spaanse waterhond?

Wij hebben bewust gekozen voor een Spaanse waterhond, het karakter, de energie en het prachtige uiterlijk hebben ons over de streep getrokken. Sinds Goya bij ons woont is de liefde voor het ras alleen maar gegroeid, vandaar dat wij graag verder willen met 'Todos Juntos'. Iedere dag beleven we veel plezier met onze Spanjaarden.


Samen met Goya, Dicha & Jack

Kennel Todos Juntos

Kennel Todos Juntos is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. 'Todos Juntos' betekent in het Spaans 'Met verenigde krachten', wat wij een mooie betekenis vinden.


In 2012 heb ik (Petra) de kennelnaam over genomen van de vorige eigenaresse, hiervoor zijn we ontzettend dankbaar. We hopen nog veel plezier te beleven met onze honden en we hopen dat onze kennel veel 'goeds' mag voortzetten


Kennel Todos Juntos is een FCI geregistreede kennel die Spaanse waterhonden fokt. We zijn een kleine kennel en hebben op het moment vier Perro's, Dicha (Valentisimo's Petri), Jack (MCh. Todos Juntos Northedge Union Jack), Pepa (JCh. Music del Rabadán) en Taimi (Weewaddle Luv The Way U Look).   Goya (M.Ch. Todos Juntos Flori Cruz) is tot ons grote verdriet in januari 2018 plotseling overleden..