Onze visie

PLAATSING PUPS

Op basis van het karakter worden onze pups gekoppeld aan de nieuwe gezinnen. Wij stellen voor wie welke pup krijgt op basis van onze eigen ervaringen en de kennis uit de puppytest.

Wanneer wij gezinnen uitnodigen voor een kennismaking betekent dit niet automatisch dat wij jullie een pup zullen verkopen. Wij behouden het recht om tot het sluiten van de koopovereenkomst af te zien van de verkoop van een pup. Natuurlijk is het ook voor jullie mogelijk om af te zien van een hondje van onze kennel.

Wij plaatsen geen pups op basis van vachtkleur en/of aftekeningen. Wij proberen waar mogelijk wel rekening te houden met de voorkeur voor geslacht.

Heeft u een sterke voorkeur voor een bepaalde kleur? Dan kunt u wellicht beter contact opnemen met andere fokkers in Nederland.


KLEUR VOORKEUR?

GEÏNTERESSEERD? 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog altijd interesse in een pup van ons? Stuur ons dan gerust een email met meer informatie over jullie.


ONZE VISIE

Onze pups groeien op bij ons in huis, samen met onze andere Spaanse waterhonden.

Als onze pups verhuizen naar hun nieuwe baasjes hebben zij hun eerste vacciantie gehad, zijn ze gechipt en zijn zij volgens schema ontwormd. Ze beschikken over een Europees dierenpaspoort én een FCI stamboom uitgegeven door de Raad van Beheer. 

Voordat onze pups verhuizen hebben zij een ECVO-oogonderzoek en puppytest gehad. 

Gedurende de nest periode besteden wij veel aandacht aan de socialisatie van de pups.

© Todos Juntos

U WOONT IN HET BUITENLAND?

In verband met de huidige export regelgeving hebben wij besloten géén pups te verkopen naar het buitenland. Pups die verhuizen naar het buitenland mogen pas met 15 weken leeftijd legaal de grens passeren. Wij vinden het belangrijk dat pups eerder naar hun definitieve familie kunnen verhuizen. 

Het heeft jammer genoeg geen zin om ons te contacteren indien u woonachtig bent in het buitenland.Due to the current export regulations we don't sell any of our puppies to families abroad. At the moment we don't have plans for a litter.