Nieuws 2018

Nieuws:

Wil je meer verhalen van Goya, Dicha en Jack lezen? Ga dan naar ons Blog of onze Facebookpagina!

2018

December

31 december:

Wij wensen iedereen een Gelukkig Nieuwjaar toe!

25 december:

Wij wensen iedereen een Fijne Kerst en 365 mooie dagen in het nieuwe jaar toe!

23 december:

Vandaag heeft Pepa 'Música del Rabadán' meegedaan aan de Kerstshow in Nijmegen. Ze deed voor het eerst mee in de jeugdklasse en behaalde een 3de plaats met Uitmuntend :-)


November

26 november:

Vandaag is Pepa 'Música del Rabadán' voor het eerst mee geweest naar de dierentuin samen met haar vriendjes Yolo, Bliss, Cowboy (de Portugese waterhonden) & Polly (de Lagotto Romagnolo)!

Het was een hele leuke ervaring en er zullen zeker nog meerdere bezoekjes volgen :-)


3 november:

Vandaag zijn we met Pepa 'Música del Rabadán' naar de Internationale tentoonstelling geweest van Dogshow Bleiswijk. Pepa heeft weer heel erg haar best gedaan, wat werd beloond met een heel mooi keurverslag en een tweede plaats met Veelbelovend! Trots op onze kleine dame :-)


Keurmeester voor de Perro de Agua Español was dhr. H. Fryckstrand.

Oktober

7 oktober:

We hebben een nieuwe pagina toegevoegd op onze website, namelijk 'Gezondheid'. U vindt deze pagina onder 'Perro de Agua Español' en deze bestaat uit meerdere subpagina's. We hopen dat iedereen hier veel aan heeft.


Rechts een leuke foto van Jack en Dicha

September

16 september:

We zijn vandaag weer naar het waterwerk geweest met Jack en Pepa. Helaas is het voor ons alweer de laatste keer dit seizoen. Het was een prachtige afsluiter en Pepa heeft zelfs voor het eerst de boei mee naar de kant terug genomen! We zijn super trots op allebei onze honden, wat een plezier om naar te kijken.

11 augustus:

 Pepa 'Música del Rabadán' is geslaagd voor de puppycursus! Trots op onze kleine, slimme dame :-)

Augustus

11 augustus:

Vandaag zijn we met Pepa 'Música del Rabadán' naar de Wereldshow in Amsterdam geweest! Een hele ervaring voor onze kleine dame! Er waren 75 inschrijvingen bij de Spaanse waterhonden, enkele hiervan waren niet aanwezig. Keurmeester voor de Spaanse waterhond was mevrouw Tatjana Urek (Slowakije).

Pepa zette haar beste beentje voor en behaalde een mooie 1 Veelbelovend en werd Beste Minor Puppy teef van het ras!! We zijn super trots!

We hebben een hele leuke dag gehad met veel Perro's :-).

Beste Minor Puppy Teef

5 augustus:

Vandaag zijn we met Pepa 'Música del Rabadán' naar de IDS de Meijershow geweest in Den Bosch. Ze behaalde een mooie 1 Veelbelovend en werd Beste Minor Puppy van het ras Ze vond het erg leuk :-)

Keurmeester voor de Spaanse waterhond was dhr. Hans v/d Berg (Nederland)

Juli

30 juli:

Vandaag is Ilona langs geweest met Bliss & Yolo! Pepa heeft super fijn gespeeld met de mannen :-)

22 juli:

We zijn vandaag weer naar het waterwerk geweest met Jack en Pepa. Voor Pepa is het nu de tweede keer dat ze mee mag zwemmen bij het waterwerk. Ze is een echte waterrat en heeft aan Jack een mooi voorbeeld :-). Onze kleine stoere meid gaat graag mee op de boot en kan al goed zwemmen! Super trots op allebei onze honden.

Juni

25 juni:

Vandaag kwamen er maar liefst acht waterhonden babies (Portugese waterhonden van Ilona en Lagotto Romagnolo van Katrien) spelen met Pepa in onze tuin. Na een kleine verbouwing van de tuin was het puppy proof en was er genoeg te spelen voor de kleintjes. O.a. een tunnel, balanskussens, speelgoed, een strandtentje en een zwembad! Ze hebben super fijn met elkaar gespeeld en het was erg gezellig! Pepa en haar vriendjes hebben genoten!

23 juni:

 Pepa 'Música del Rabadán' heeft haar debuut gehad op de Internationale hondenshow de 'IJsselshow' in Zwolle. Ze deed mee in de babyklasse en behaalde een mooie 1 Veelbelovend en werd Beste Minor Puppy van het ras! Ze had het enorm naar haar zin en ook in de erering zette ze haar beste beentje voor :-). Ze kreeg een heel mooi keurrapport van mevr. Möller-Sieber (Duitsland)

We zijn super trots op onze Pepa!

11 juni:

We hebben een nieuwe aanwinst uit Spanje, haar naam is Pepa 'Música del Rabadán'

Mei:

April:

27 mei:

Het waterwerk seizoen is weer even begonnen :-), we hebben heerlijk weer gehad en Jack vond het 'natuurlijk' weer geweldig!


6 april:

Het is de laatste tijd een beetje stil geweest op de website, maar gelukkig hebben we nu leuk nieuws. Petra is afgestudeerd van de Universiteit! Jack moest natuurlijk even poseren met haar afstudeer hoed :-)


Januari:

13 januari:


Goya (M.Ch. Todos Juntos Flori Cruz) ~ 12/12/2008 - 13-01-2018


Onze koningin is helaas niet meer bij ons, ons hart is gebroken.


In life I loved you dearly,

In death I love you still,

You will always hold a huge place in my heart,

No one will ever fill 

© kennel Todos Juntos