Nieuws 2016

Nieuws:

Wil je meer verhalen van Goya, Dicha en Jack lezen? Ga dan naar ons Blog of onze Facebookpagina!

2016:

December:

12 december:

Goya is vandaag 8 jaar geworden!

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat!November:

20 november:

Vandaag zijn we naar de Eurodogshow in Kortrijk geweest. We hadden Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz) en Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) ingeschreven, voor Goya was het alweer even geleden dat ze voor het laatst had geshowed, maar ze deed het weer super!

Beide honden waren in de kampioensklasse ingeschreven en kregen een 1 Uitmuntend en ze werden Reserve Beste Reu (RCAC & RCACIB) en Reserve Beste Teef (RCAC & RCACIB)!


Oktober:

31 oktober:

We zijn heerlijk naar het strand geweest met de hondjes, ze hadden het super naar hun zin! Het weer was ook super!


September:

18 september:

Vandaag hebben we de laatste waterwerk training van het seizoen gehad met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz).

Het was weer super :-)!!!


8 september:

We zijn vandaag weer naar het strand geweest met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz).

Ze heben het super leuk gehad met hun Portugese vrienden!


4 september:

We zijn vandaag weer naar het waterwerk geweest met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz).

Ondanks de regen hebben we een super leuke dag gehad en een heerlijke BBQ aan het einde!Augustus:

20 augustus:

We hebben vandaag het kampioenskruis van Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) ontvangen! Hij heeft een mooi plekje in de kast gekregen!7 augustus:

We zijn vandaag weer naar het waterwerk geweest met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz).

Ze hebben verschillende oefeningen gedaan :-)


Juli:

24 juli:

We zijn vandaag naar het waterwerk geweest met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz).


10 juli:

We zijn vandaag naar het waterwerk geweest met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz).

Ze hebben het allebei weer super leuk gehad en wij ook! Jack kon zijn nieuwe Hurtta Live Savior testen, die hij had gewonnen! Wij zijn er erg blij mee, het is een heel fijn zwemvest.

Juni:

26 juni:

We zijn vandaag naar het waterwerk geweest met Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) en Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz). Ze hebben allebei verschillende oefeningen kunnen doen, waaronder het springen uit de boot :-). Ze vonden het super leuk en wij natuurlijk ook!

19 juni:

Vandaag is Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) meegweest naar de Meierij Show in 's-Hertogenbosch. Daar behaalde hij 1 Uitmuntend, CAC, CACIB en BOB! Hij had weer erg veel plezier, we zijn super trots op hem!

Keurmeester voor de Perro de Agua Español: T. Urek (Slovenië)

© Alma Mandigers

6 juni:

Vandaag is Jack bij de oogspecialist geweest voor een ECVO oogonderzoek, zijn ogen zijn weer volledig vrij verklaard

5 juni:

Jack is vandaag mee geweest naar de show in Lommel en was daar voor het eerst ingeschreven in de kampioensklasse.

Hij behaalde 1 Uitmuntend en werd BOB! We zijn erg trots op hem :-)

Mei:

29 mei:

Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) is vandaag mee geweest naar het waterwerk! Hij deed het super, we zijn erg trots op hem dat hij het zo goed doet!

Goya was ook mee als supporter :-)

April:

24 april:

Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) is vandaag mee geweest naar de Internationale tentoonstelling in Lingen (Duitsland). Hij was ingeschreven in de Open klasse en deed weer goed zijn best :-)

Hij behaalde een 2 Uitmuntend en Res.-Anw Dt.Ch VDH! We hebben een erg gezellige dag gehad.

Keurmeester voor de Perro de Agua Español: dhr. E. Deutscher (Oostenrijk)


9 april:

Jack (Ch. Todos Juntos Northedge Union Jack) is vandaag mee geweest naar de Internationale tentoonstelling in Utrecht. Hij was hier voor het eerst in de Open klasse ingeschreven voor keurmeester mw. L. J. M. Helling -van den Elzen.

Jack behaalde 1 Uitmuntend, CAC, CACIB en Beste van het Ras! Hij vond het weer enorm leuk! We zijn super trots, want met dit resultaat is hij Nederlands Kampioen geworden! Hij is hiermee onze eerste zelfgefokte kampioen :-)


Foto: Hannie Warendorf
Foto: Hannie Warendorf

Maart:

27 maart:

Goya en Jack zijn mee geweest naar het strand, ze vonden het geweldig!

Jack is een échte waterhond :-)

Februari:

14 februari 2016:


Goya (MCh. Todos Juntos Flori Cruz) en Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) hebben vandaag mee gedaan met de clubmatch van KV Waalwijk, de grootste clubmatch van Nederland! Ze deden het allebei erg goed en kregen een super mooi keurverslag van de keurmeester.

Zowel Jack als Goya kregen 1 Uitmuntend en werden Beste Reu en Beste Teef! Goya werd Beste van het Ras en ze werd zelfs 7e in Rasgroep 8, wat een topper! Zo trots op allebei!

Keurmeester Perro de Agua Español & Rasgroep 8: dhr. A. Czegledi


Januari:

3 januari 2016:


Wij wensen iedereen een gelukkig 2016 toe!


© kennel Todos Juntos