Nieuws 2014

Wil je meer verhalen van Goya, Dicha en Jack lezen? Ga dan naar ons Blog of onze Facebookpagina!

2014


December:

Jack - Todos Juntos Northedge Union Jack
Dicha - Valentisimo's Petri
Goya - lekker rollen in de sneeuw
Goya - Todos Juntos Flori Cruz
Dicha met haar frisbee

28 december 2014:

Er is een heel pak sneeuw gevallen, dat betekent veel sneeuwpret voor onze Perro's! Ze hebben er heerlijk in gespeeld en gerold :-)
20 december 2014:

Wij wensen iedereen een hele fijne kerst toe en een gelukkig 2015!

14 december 2014:

Goya (M. Ch. Todos Juntos Flori Cruz) behaalde op de Winner Show 2 Uitmuntend in de Kampioensklasse, ze heeft een heel mooi keurverslag gekregen!

Keurmeester voor de Spaanse waterhond was: Leif-Herman Wilberg (Noorwegen)

Goya op de Winner

12 december 2014:

Onze lieve Goya (M. Ch. Todos Juntos Flori Cruz) is alweer 6 jaar geworden!

6 december 2014:

We hebben de Benelux Junior Champion titel van Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) ontvangen. We zijn erg trots dat hij deze nieuwe titel als eerste Spaanse waterhond heeft behaald!

Jack - Benelux Junior Champion

November:

22 november 2014:

We hebben onze eerste kleine reünie gehad met de pups uit ons eerste nestje! Buddy, Binky en natuurlijk Jack waren aanwezig :-), hopelijk is Sammy er de volgende keer ook bij!

Ze hebben heerlijk met elkaar gespeeld en het was erg leuk om ze bij elkaar te zien!

Buddy, Jack & Binky

21 november 2014:

Vandaag is het Nederlands Jeugdkampioenschap certificaat van Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) binnengekomen

18 november 2014:

Vandaag is het de eerste verjaardag van ons nestje van Goya & Paco! Hartelijk gefeliciteerd Sammy, Buddy, Binky en natuurlijk onze eigen Jack (Todos Juntos Norhtedge Union Jack)!

We hopen dat jullie allemaal een hele leuke dag hebben :-)

Verjaardagskaart pups
Todos Juntos Northedge Union Jack

1 november 2014:

Op de show in Rijswijk (Dog Show Blijswijk) is Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN geworden!!!

Hij behaalde 1 Uitmuntend in de jeugdklasse en werd ook Reserve Beste Reu (RCAC)!! Dit was een heel leuk verjaardags cadeau van Jack om op mijn verjaardag zijn jeugd titel te behalen :-))

Keurmeester: mevr. T. Pillement-Heijden (Nederland)


Op zondag kreeg Jack een 1 ZG, hij deed super zijn best en had het erg leuk! Hij kreeg daarnaast een erg mooi verslag :-)

Keurmeester: mevr. M. Persson (Zweden)

Jack - 1 Uitmuntend, RCAC

Oktober

28 oktober 2014:

Ik heb de bevestiging ontvangen dat Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) op de show in Luxemburg niet alleen Benelux Junior Winner Luxembourg 2014 & Luxemburgs Jeugdkampioen is geworden, maar daarnaast ook de titel BENELUX WINNER LUXEMBOURG 2014 heeft gewonnen!!

Door een misverstand op de show, waar de titels voor het eerst werden toegekend was deze titel eerst nog niet toegekend! We zijn super trots :-))

11 oktober 2014:

We zijn met Goya en Jack naar het strand geweest! Ze hebben daar lekker gespeeld met 6 Portugese waterhonden (Ludacris, Cruise, Nikki, Keisha, Lucy & Chili)! Ondanks alle regen op de heenweg hebben we het droog gehouden en scheen zelfs het zonnetje, het was heerlijk!

Jack
Goya
Goya
Jack
Jack & Nikki
Jack
Samen met Goya & Jack

September:

28 september 2014:

Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) is meegeweest naar de Internationale Show in Maastricht. In de jeugdklasse heeft hij 1 Uitmuntend, J-CAC en Reserve Beste Reu (RCAC) behaald! Hij vond het weer erg leuk op de show en deed het erg goed! Hij kreeg ook een erg mooi keurrapport van de keurmeester :-))

We zijn weer trots op Jack!

21 september 2014:

Vandaag ben ik met Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) naar de Puppydag van KV Waalwijk geweest. Hier deden 75 puppy's aan mee en er werden verschillende rondes gekeurd, waarna er telkens hondjes afvielen. We hebben een erg leuke en succesvolle dag gehad! Jack heeft het super gedaan en kwam tot in de 8ste ronde, de finale :-)))!

Hier werd hij 7de BIS-puppy van alle 75 puppy's van allerlei rassen! Super trots en blij met dit resultaat :-))


Keurmeesters van de Puppydag & BIS-puppy: Dhr. A v.d. Broek, Dhr. H. Hilverda, Dhr. Th. van der Horst, Dhr. J van Iperenburg, Mw. Ch. Kok- van der Horst & Dhr. D. Rutten

7 semptember 2014:

We zijn met Goya en Jack naar de allereerste Benelux Winner in Nederland geweest, die in Rotterdam werd georganiseerd. We hebben een erg leuke en succesvolle dag gehad!


Goya (M.Ch. Todos Juntos Flori Cruz) won 1 Uitmuntend, CAC, CACIB en Beste Teef en zij won hiermee de titel Benelux Winner NL 2014!Jack (JCh. Todos Juntos Northedge Union Jack) won 1 Uitmuntend, J-CAC, BOB-jeugdhond en hiermee won hij de titel Benelux Junior Winner NL 2014!Jack is hiermee ook nog de eerste Spaanse Waterhond die Benelux Jeugdkampioen is geworden! We zijn erg blij en trots op de resultaten!


Foto: Kynoweb


Goya & Jack, © Kynoweb

Augustus:

30 augustus 2014:

We zijn met Jack (Todos Juntos Northedge Union Jack) helemaal naar Luxemburg geweest naar de 89ste Internationale Hondententoonstelling :-). Jack deed het erg goed en we zijn super trots op hem!! Hij haalde zijn eerste jeugdtitel 'Luxemburgs Jeugdkampioen' en werd 'Benelux Junior Winner Luxembourg '14'! Daarnaast werd hij ook nog Beste van het Ras :-))) (met 9 maanden!)

Keurmeester voor de Perro de Agua Español: Paul Scalon (Ierland)Hiermee is Jack onze eerste zelfgefokte jeugdkampioen, hoe speciaal!
2 augustus 2014:

We zijn met Goya en Jack naar de Lovanium Trofee in Leuven geweest. Voor Jack was het zijn eerste show en hij deed het hartstikke goed!


Goya (M. Ch. Todos Juntos Flori Cruz) haalde 1 Uitmuntend in de Kampioensklasse en werd BOB (Beste van het Ras)!


Jack (Todos Juntos Northedge Union Jack) behaalde 1 Veelbelovend en werd BOB-puppy! In de erering zat hij nog bij de laatste 8 puppy's voor BIS-puppy, we zijn super trots!!

Juli:

30 juli 2014:

Vandaag kregen we bericht van de Raad van Beheer over de heupen van Dicha

(Valentisimo's Petri) , ze heeft:

HD A

Norbergwaarde 33

Botafwijking 0

Onvoldoende aansluiting

 

We zijn hartstikke blij met dit mooie resultaat!

 

 

 

21 juli 2014:

Dicha (Valentisimo's Petri) is vrij van CHG!

 

 

16 juli 2014:

We hebben het testresultaat ontvangen vanuit Zwitserland, ook Dicha (Valentisimo's Petri) is NAD-free! We zijn erg blij met dit resultaat!

Daarnaast kregen we bericht dat Dicha PRA-carrier is (N/PRA) (Laboklin).

 

 

 

9 juli 2014:

Wij supporten Oranje tijdens het WK!


6 juli 2014:

We hebben een heerlijke dag gehad aan het strand van Noordwijk, heel erg gezellig samen met Ilona en Anneke!

Goya en Jack waren mee en samen met Portugese waterhond "Cruise" van Ilona hebben ze heerlijk op het strand én natuurlijk in het water gespeeld!

Jack blijkt een échte waterhond te zijn :-))2 juli 2014:

We hebben Dicha weer een zomerkapsel gegeven, ze is helemaal klaar voor de zomer en héél veel zwempartijtjes. Ze heeft inmiddels in haar korte coupe al lekker in haar zwembadje gezeten, ze doet niets liever dan in het water spelen!Juni:

13 juni 2014:

Jack (Todos Juntos Northedge Union Jack) is ook NAD-vrij (NAD-free)!


7 juni 2014:

We hebben een Kickbike Sport G4 gekocht, om samen met Goya of Dicha te kunnen gaan steppen :-))! Jack is op het moment natuurlijk nog te jong.


Filmpje op de step met Goya

Daarnaast hebben we enkele gezondheidsresultaten van Jack (Todos Juntos Northedge Union Jack) ontvangen, hij is:

  • prcd-PRA:Carrier (Laboklin)
  • CHG Clear (Laboklin)1 juni 2014:

Jack heeft vandaag examen gedaan van de puppycursus (gehoorzaamheid) en hij is geslaagd! Hij werd zelfs eerste van de 8 puppy's in onze groep, ik ben heel erg trots op hem! Hij werd gescoord op de oefeningen, maar ook het baas-hond contact en het hond-hond contact, knappe jongen :-))


Mei

5 mei 2014:

Een week geleden hebben we Jack voor het eerst geschoren :-), hij deed het super goed en heeft nu een lekker zomers kapsel ;-).

Ook Binky en Sammy zijn al geschoren, zij waren ook heel braaf!

April:

4 april 2014:

Dicha is samen met haar vriendin Sinne (de Labradoodle) mee naar de poel geweest. De honden hebben het heel erg leuk gehad en Dicha heeft heerlijk gezwommen. Sinne bleef liever nog met haar pootjes op de grond, dus we zullen snel nog een keertje met Dicha en Sinne gaan zwemmen ;-)


Op ons Youtube-kanaal staan nog meer leuke filmpjes van onze honden :-)


Maart:

10 maart 2014:

Jack heeft al enkele lessen gehad op de puppycursus en hij doet het heel goed! Hij let (meestal) heel goed af en kan al verschillende commando's, we zijn heel trots op hem!

De andere hondjes op de cursus, van groot tot klein, vindt hij ook heel leuk en als ze samen mogen spelen doet hij altijd enthousiast mee :-))


Februari:

26 februari 2014:

We hebben een mooie poel ontdekt waar onze honden tijdens de wandeling lekker kunnen zwemmen! Dicha doet niets liever en iedere sloot moet tot op de bodem worden bekeken, ze vindt het dan ook heel fijn dat ze nu een echte zwemplek heeft!


1 februari 2014:

We zijn met onze Perro's naar het strand geweest samen met Ilona (Casa Hoya's - Portugese waterhonden). Goya, Dicha en Jack hebben héél veel plezier gehad aan het strand samen met Cruise en Keisha! Het was frisjes, maar de honden hebben genoten van het zand én het water! Naderhand hebben we nog een bakje koffie gedronken vlakbij het strand :-)

Januari:

12 januari 2014:

Hierbij introduceren wij Jack "Todos Juntos Northedge Union Jack"

Kijk voor meer foto's op zijn eigen pagina

© Todos Juntos